• Werkomgeving
    Heel Nederland
  • Maandag - Vrijdag
    09:00 - 18:00
Bij noodgevallen

+31 6 22 95 85 78

close

Excellentie is ons handelsmerk sinds 2018

Geschiedenis van WarmteNed

Installatietechniek WarmteNed is in 2018 opgericht door Zaid Al Haydar. Een warmtespecialist met passie voor het vak en ruim 15 jaar ervaring. Professioneel, perfectionistisch en krachtig benadrukt onze daadkracht. Het heeft ervoor gezorgd dat we inmiddels een bekende en vertrouwde naam in de regio zijn.

Sinds april 2018 ben ik als ZZP’er werkzaam als onderhoudsmonteur en storingsmonteur. Mijn werkzaamheden zijn: door het hele jaar verschillende storingen verhelpen aan CV-ketels, het verhelpen van storingen aan warm water, lekkages verhelpen en warmtebeeld camera inspecties uitvoeren aan vloerverwarming.

Wij zijn gecertificeerd in EPB, NEN3140, SEI en VCA

EPB VCA VCA VCA

Onze experts staan ​​vandaag voor u klaar!

Onze voordelen

WarmteNed is uw enige bron voor een compleet aanbod van hoogwaardige diensten, waaronder het onderhouden en installeren van CV-ketels, onderhouden van zonnepanelen en spoedopdrachten.

24/7 Spoedservice

Vrijblijvende
offertes

Lage prijs
garantie

Gecertificeerde monteuren

Snelle en reële responstijd

Waar wij in gespecialiseerd zijn

Het maakt niet uit welk type systeem of opstelling u in uw huis heeft, u kunt op het team rekenen om u de diensten te leveren die u nodig heeft en verdient. Onze technici hebben de vaardigheden en kennis om elk type verwarmings- of koelsysteem te repareren en te onderhouden.

Het bedrijfs Missie & Visie

Bedrijfsmissie

De meest professionele verwarmings- en koelingsservice leveren die beschikbaar is door middel van een ongeëvenaarde klantervaring, resulterend in het hoogste niveau van respect van onze gemeenschap en een lonende omgeving voor onze medewerkers om te slagen.

Bedrijfsvisie

Nederlanders ondervinden steeds meer aan den lijve de gevolgen van klimaatverandering en opwarming van de aarde. Belastingbetalers, ondernemers en boeren betalen nu al de prijs van extreem weer. Wij van WarmteNed werken graag mee aan duurzaamheid en maken steeds milieubewuste keuzes. Door groen en innovatief ondernemerschap dragen wij een steentje bij om onze natuur te beschermen en om de stikstof-uitstoot te verminderen. Denk hierbij aan het plaatsen van warmtepompen en zonnepanelen.

Heeft u hulp nodig met
Koelen & verwarmen van uw huis?

Heeft u hulp nodig met
Koelen & verwarmen van uw huis?

Bel ons – onze technici staan ​​klaar om u te helpen dat probleem op te lossen.

Bel ons – onze technici staan ​​klaar
om u te helpen dat probleem op te lossen.

Maak kennis met de geweldige mensen

Technici

Waarom kiezen voor kwaliteit?

Onze naam zegt het al. We streven naar kwaliteit in alles wat we doen. De kwaliteit van ons werk zit in ons vakmanschap en onze ervaring. Onze technici zijn specialisten die trots zijn op het werk dat ze doen. We zijn pas tevreden als onze klanten tevreden zijn.

Kwaliteit beïnvloedt elk onderdeel van ons bedrijf, inclusief:

  • Kwaliteitsproducten
  • Kwaliteit energie-evaluaties
  • Kwaliteitstechnici
  • Kwaliteitsinstallaties
  • Kwaliteitsservice & Reparaties