• Werkomgeving
    Heel Nederland
  • Maandag - Vrijdag
    09:00 - 18:00
Bij noodgevallen

+31 6 22 95 85 78

close

Verander de manier hoe de wereld verouderd.

Ga voor duurzaam!

Het is tegenwoordig niet meer vanzelfsprekend om direct een nieuwe CV-ketel aan te schaffen als de oude aan vervangen toe is. Overweeg de duurzame alternatieven zoals een (hybride) warmtepomp of de all-electric oplossing (100% aardgasvrij). Wij helpen u verder met gratis en onafhankelijk advies bij het maken van de juiste keuze voor jouw woonsituatie.

Een veelvoorkomende (tussen)oplossing is de hybride warmtepomp. Hierbij wordt de hybride warmtepomp gecombineerd met een HR-ketel als naverwarmer. Hierdoor bespaar je al snel 50% op je gasverbruik. De warmtepomp haalt energie uit de buitenlucht en de HR-ketel ondersteunt de warmtepomp op de koudere dagen, wanneer het rendement hoger is dan die van de warmtepomp. Ook neemt de HR-ketel het warmtapwater voor haar rekening. Hierdoor is geen voorraadvat warm water nodig.

Onze experts staan ​​vandaag voor u klaar!

Onze voordelen

WarmteNed is uw enige bron voor een compleet aanbod van hoogwaardige diensten, waaronder het onderhouden en installeren van CV-ketels, onderhouden van zonnepanelen en spoedopdrachten.

24/7 Spoedservice

Vrijblijvende
offertes

Lage prijs
garantie

Gecertificeerde monteuren

Snelle en reële responstijd

Waar wij in gespecialiseerd zijn

Het maakt niet uit welk type systeem of opstelling u in uw huis heeft, u kunt op het team rekenen om u de diensten te leveren die u nodig heeft en verdient. Onze technici hebben de vaardigheden en kennis om elk type verwarmings- of koelsysteem te repareren en te onderhouden.

Waarom duurzaam?

Klimaatverandering

In bijna alle Nederlandse woningen werkt de verwarming op aardgas. Om klimaatverandering binnen veilige grenzen te houden is het nodig om het gebruik van fossiele energie, zoals aardgas, tot bijna nul terug te dringen. In 2030 moet het gasverbruik fors minder zijn.

Alternatief om duurzaam te verwarmen

De warmtepomp is momenteel één van de meest milieuvriendelijke manieren om een bedrijf of woning te verwarmen. Warmtepompen halen 80% van hun energie uit de omgeving (aarde, water en lucht), waardoor je niet alleen het milieu een handje helpt maar ook je portemonnee. Zo ligt het verbruik maar liefst 5x lager dan een traditionele verwarmingsketel!

Heeft u hulp nodig met
Koelen & verwarmen van uw huis?

Heeft u hulp nodig met
Koelen & verwarmen van uw huis?

Bel ons – onze technici staan ​​klaar om u te helpen dat probleem op te lossen.

Bel ons – onze technici staan ​​klaar
om u te helpen dat probleem op te lossen.

Waarom kiezen voor een Hybride Waterpomp?

Uw huis duurzaam verwarmen met minder aardgas: dat kan met een hybride warmtepomp. Hij werkt samen met uw cv-ketel op gas en is een goede tussenstap naar een vol-elektrisch huis. Uw CO2-uitstoot voor verwarming en warm water daalt met zo’n 20 procent. Nog 2 pluspunten: u kunt nu subsidie krijgen voor de warmtepomp én je energierekening gaat omlaag!

Een hybdride waterpomp heeft veel voordelen:

  • Bespaar direct op CO2 uitstoot
  • Bespaar op je energierekening
  • Betaalbaar bezuinigen
  • Hoog rendement
  • Begin van een goede oplossing