• Werkomgeving
    Heel Nederland
  • Maandag - Vrijdag
    09:00 - 18:00
Bij noodgevallen

+31 6 22 95 85 78

close

Antwoorden van de experts!

Vaak gestelde vragen (FAQ)

Dit zijn de meest gestelde vragen over onze diensten, dimensionering en meer. Neem gerust contact met ons op als je vraag hieronder niet beantwoord wordt.

  • Algemene vragen

Hoe lang is de levensduur van mijn CV-Ketel?

Hoe vaak u uw systeem gebruikt, de leeftijd van het systeem, het merk en model, en of het in de loop van zijn leven regelmatig is onderhouden, kunnen allemaal een belangrijke rol spelen in hoe lang uw systeem meegaat. Een regelmatig onderhouden CV-Ketel gaat ongeveer 12 tot 15 jaar mee. meegaan.

Geeft u een gratis schatting van reparaties?

Wij geven inderdaad een gratis advies op het gebied van de reparaties. Wij zullen u nooit met onnodige en torenhoge onkosten benaderen. U zult altijd op de hoogte zijn van de facturen voordat we te werk gaan.

Wat is het verschil tussen een gratis schatting en een diagnose?

Een schatting wilt zeggen wat een algemeen bonnetje zou moeten kosten. Maar daar buiten om heeft u ook nog een diagnose. Dan komt onze gecertificeerde monteur langs om het een en ander op te nemen. Dit kan veel tijd van ons in beslag nemen, en worden alle diagnoses op maat gemaakt. Dit heeft helaas wel kosten met zich mee.

Hoeveel bedragen uw diagnosekosten en wat wordt er gedekt?

Dit heeft te maken met wat voor soort diagnose er wordt gemaakt. Mocht u geen aparte kosten willen betalen, of uw systemen regelmatig willen onderhouden, bekijk dan onze voordelige abbonnementen. Zo voorkomt u onkosten en heeft u een duidelijk overzicht.

Kunnen mijn diagnostische kosten worden verrekend in de kosten van mijn reparatie?

Dat kan zeker. In overleg met ons uitvoerder/planner kunnen wij (mits akkoord) een uitzondering maken en verrekend/samenvoegd worden met de kosten van de reparatie.

Welke diensten levert u?

We bieden een verscheidenheid aan koel- en verwarmingsdiensten voor zowel woningen als commercieel vastgoed, inclusief upgrades, reparaties, vervangingen en installaties. Bekijk onze diensten-pagina voor meer informatie.

Wat zit er in uw onderhoudspakket?

Dat verschilt per pakket die we aanbieden. Bekijk onze abbonnementen voor meer informatie. U kunt al een abbonnement verkrijgen vanaf €69,-

Het niveau van comfort en service dat u verdient!

Het niveau van comfort en service dat u verdient!

Weet u al wat u nodig heeft? Haal nu uw technicus tevoorschijn en bekijk zeker onze speciale aanbiedingen.

Weet u al wat u nodig heeft? Haal uw
technicus nu tevoorschijn en bekijk
onze speciale aanbiedingen.

Neem contact met ons op

Komt u er nog niet uit?

Als je een vraag hebt over verwarming, koeling of luchtkwaliteit, stel ze dan aan onze experts. Wij zijn hier om te helpen! Vul het formulier in om uw vraag te stellen.